.

.

Profesionalni Stroj Za Šišanje Zamjenjive Oštrice,Trimer Za Kosu Od Ugljičnog Čelika 2 Rupe Podesiva Stroj Za Šišanje Kose Rezervni Nož za Wahl 8148,Wahl Senior, Čarobni Stroj za Rezanje,Pakiranje od 2, 4 Vijka,1 Mala četka (zlato)

Profesionalni Stroj Za Šišanje Zamjenjive Oštrice,Trimer Za Kosu Od Ugljičnog Čelika 2 Rupe Podesiva Stroj Za Šišanje Kose Rezervni

HRK 41.97
Iznos

★ Široka kompatibilnost : Pogodno za žične i bežične клиперов Wahl,uključujući, WAHL Professional : 8148, 8504,2214,2240 Koristite male vijke, 1919,8591, koristite velike vijke, to se uklapa u velikoj mjeri za standard 2-x луночных клиперов. ★ Profesionalna preciznost : Noževi izrađeni od visokokvalitetnog čelika i izuzetne vještine,vrijeme testiran i dobro konstruiran oštrice pružaju pouzdane, čvrste i jake posao, to je dizajniran za profesionalnu/svakodnevno korištenje. ★ Podesiv dizajn, sa 2 ulaza : Set noževa uključuje fiksni nož i uživo pile,2 seta vijaka (veliki i mali), da bi se bolje uklapaju u stroju za rezanje.Podesivi nož кусачек izrađen od ugljičnog čelika, molim vas, držite nož смазанными uljem. ★ Jednostavna instalacija : Izbrišite stari nož, uklonite dlačice ili prljavštine s trimer i postavite nove zamjenjive oštrice za strojeve za rezanje Wahl.Dolazna u kompletu mala četka može isprazniti mašinu za šišanje kose i pomoći u смазывании uljem. ★ Premium Podrška : Prijateljska jamstvena podrška, bez ikakvih drugih potrebnih troškova.Brzo i lako služba će riješiti vaš problem u roku od 24 sata.

R

Najbolje ponude u kategoriji