.

.

Noževi za odrezak, Justup Premium Stainless Steel Steak Knives Set of 6, Ultra-Sharp Rust Proof Steak Knife and Fork Set, Steak Knife with Ergonomically Designed Soft Touch Ručka (nož i vilica)

Noževi za odrezak, Justup Premium Stainless Steel Steak Knives Set of 6, Ultra-Sharp Rust Proof Steak Knife and Fork Set, Steak

HRK 65.97
Iznos

【Super premium čelik】Ovaj set noževa za odrezak i ove kuhinjski noževi dizajnirani ergonomski s punim crnim vrhom i trostruki заклепанной ručka,pružajući ravnotežu, jak i ugodan, težina, što je povoljno držati i koristiti. 【Širok izbor korištenja】set noževa 6 kom je super za roštilj,zabave,obiteljske večere,vjenčanja, putovanja i kampiranje.A još su prikladne za sječenje i rezanje mesa, puretina, pizza šunke, slanine, ribe, povrća, voća, posebno za govedine i odrezak. 【Easy care】 se Lako čisti nož za odrezak, treba osušiti nakon čišćenja nož, bi zadržali oštrinu i ne rđa, preporučujemo da koristite samo mekanu krpu i obrišite područje alat, kako biste izbjegli ogrebotine na površini. 【Dobro uravnotežena i ergonomski dizajnirana ručka】Ergonomska ručka ima punu jastuk i teške težine uz dobar balans i dobrim nadzorom, što čini vas udoban i siguran kada koristite set noževa za odrezak. 【Najbolji poklon za kuhinjske potrebe】Idealan poklon za vaše prijatelje i ljubavnik, koji imaju kuhinjski potrebe, naselje i sl. Održavanje tih noževa kroz ručno pranje i sušenje, i oni će i dalje dobro raditi godinama.Značajke : 1.Ergonomska ručka soft-touch pogodan u čekanju, čime se postigla ravnoteža između rezanja povrća i kontrolom graviranje. 2.Nazubljeni rub idealan za rezanje odrezak,svinjetine i peradi 3.Ergonomski dizajnirana i udobna meka ručka 4.Ovaj set noževa za odrezak kombinira modu sa profesionalnošću,klasična crna boja čini ga moderan i elegantan, a može odgovarati svakom stilu uređenja kuhinje, te je konačni udar vaše kuhinje.Toplo savjeti : 1.Ovi noževi za odrezak vrlo oštre, rukujte njima pažljivo i držite ih na mjestima nedostupnima maloj djeci. 2.Izbjegavajte rezanje na tvrdim podlogama set noževa za odrezak, kao što su kamen, metal ili staklo. 3.Uvijek koristite nož za odrezak s oprezom pri rukovanju sa oštrim predmetima. 4.Uvijek sušiti noževi nakon pranja,da su oštrim i ne ржавели.

R

Najbolje ponude u kategoriji