.

.

BELEY 16mm 3/8 Navoj svjećice pogona s nastavkom 12 inča, 12-Point Magnetsko Suptilni Strujni priključak svjećice, Kompatibilan s BMW Nissan Benz ect. (Čelik Cr-V)

BELEY 16mm 3/8 Navoj svjećice pogona s nastavkom 12 inča, 12-Point Magnetsko Suptilni Strujni priključak svjećice, Kompatibilan

HRK 38.97
Iznos

Сверхмощная magnetska dizajn : Ovaj 12-point af utičnica svjećica ima izgrađen-in super jaka magnetska jedinica koja čvrsto drži svjećicu za vrijeme ugradnje i uklanjanja, da bi spriječili pad i oštećenje. Kuglasti zglob za 360 stupnjeva : Posebna zaokretni krunica se može okretati za 360 stupnjeva za maksimalnu fleksibilnost čak i u skučenim uvjetima, a punila na 12 inča omogućavaju lako doći do bilo kojeg kuta motornog prostora.Тонкостенный dizajn : Alat za uklanjanje svjećice BELEY koristi poboljšani 12-точечную dizajn, koji je tanji od standardnih 6-point utičnice svjećice i idealan je za 16-миллиметровых svjećica. Robusna kvaliteta : Ovaj 16-миллиметровая 3/8-inčni utičnica svjećice izrađen od термообработанной kvalitetan хромованадиевой legiranog čelika, što povećava svoju snagu i izdržljivost.Zahvaljujući polirani krom završnu on učinkovito sprječava hrđe i korozije, a i lako se čisti od ulja i prljavštine.Dobra kompatibilnost : Ovaj skup magnetskih svjećice pogodan za razne automobile.Kompatibilan je sa motora BMW, Mercedes Benz, Nissan i različitih mini - automobilima, kao što R55, R56, R57 i R60. Težina : 0.55 lb Dimenzije : 16 mm(0.63 cm).Duljina : 310 mm(12 inča).Debljina tankog zida : 1 mm. Materijal : хромованадиевая čelik (Cr-V čelik ).Modernizirana 12-point af dizajn, koji je tanji od standardnih 6-point gnijezda svjećice i idealan je za svjećice. Rotirajuća na 360° krunica i 12-inčni produžni kabel pružaju maksimalnu fleksibilnost čak i u malim prostorima i lako dosegnuti svaki kutak motornog prostora .Ova utičnica svjećica ima ugrađen сверхпрочный magnetni blok, koji se čvrsto drži svjećicu tijekom postavljanja i rastavljanja, kako bi se spriječilo njen gubitak ili oštećenje.Kompatibilan je sa motora BMW, Mercedes Benz, Nissan i različitih mini - automobilima, kao što R55, R56, R57 i R60. Težina : 0.55 lb Dimenzije : 16 mm(0.63 inča) Dubina : 310 mm(12 inča) Debljina tankog zida : od 1 mm Materijal : хромованадиевая čelik (Cr-V čelik ).

R

Najbolje ponude u kategoriji